Nieuws

Als u op de hoogte wilt blijven van wat er in het Ateljeetje te doen is en wat er wordt georganiseerd, dan kunt u zich met een e-mail aanmelden voor de nieuwsbrief:

‘HET ATELWEETJE’ verschijnt regelmatig (ongeveer 1 x per 8 weken).

ACTUEEL:

Met Pinksteren; zondag 9 en maandag 10 juni, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur ben ik deelnemer aan de ATELIERROUTE BERKELLAND.  Het Ateljeetje staat dan open voor belangstellenden die de route volgen. Beide dagen zal ik de techniek van het schilderen van ikonen voordoen en wat over ikonen vertellen, achtergrond, geschiedenis, enz. Onder andere wordt een grote pinksterikoon getoond en ik geef uitleg over de betekenis en symboliek er van.

Kijk voor meer informatie op www.kunstkringbart.com


FEEST!!!

Dit jaar is het 41 jaar geleden dat ik ben begonnen met het geven van cursussen, vanaf februari 1978 in Hilversum en vanaf mei 1999 in Noordijk:  Dat is nu 20 jaar en daarom wil ik dit vieren met cursisten en voormalig cursisten.

WANNEER? Op vrijdag 28 juni van 14.00 uur tot 17.00 uur verwelkomen we jullie met een hapje en een drankje en is er een POP-UP exposite! Het is de bedoeling dat je iets mee neemt wat je in het ateljeetje hebt gemaakt. Er staan tafels om iets op te leggen en schermen om iets op te kunnen hangen. Als je naar huis gaat neem je het weer mee.

Zo maken we er met elkaar een feestelijke expositie en reünie van !

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.